geboortekaartjesFAQ 


Veel gestelde vragen


Op de pagina’s ‘Werkwijze’ en ‘Informatie’ is al veel informatie te vinden over de geboortekaartjes.

Antwoorden op vragen die veel gesteld worden, kun je hieronder vinden.
Heb je nog aanvullende vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.


Proefkaartjes 

Is het mogelijk om een papieren proefkaartje te ontvangen?

Jazeker! Van veel geboortekaartjes kun je een proefkaartje bestellen via de pagina 'Proefkaartjes' op de website. Dit is een papieren versie van de model geboortekaartjes, die op de website staan.

Ik zie het geboortekaartje waar ik interesse in heb niet bij de proefkaartjes op de website staan, kan ik toch een proefkaartje hiervan ontvangen?

In principe zijn alleen de proefkaartjes beschikbaar die op de website staan. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wellicht kan ik je helpen door een alternatieve kaart te zoeken die ik je kan toezenden of sta ik net op het punt van dit geboortekaartje proefkaarten te laten drukken. 

Is het mogelijk om een digitale of papieren proefkaartje te ontvangen met mijn eigen gegevens
en mijn gewenste aanpassingen van de kaart?

Het is helaas niet mogelijk om voorafgaand aan een daadwerkelijke bestelling persoonlijke papieren proefkaartjes te ontvangen. Ik pas alle modelkaartjes handmatig op de computer aan en de naam is handgeschreven. De ontwerptijd voor dit persoonlijk maken van een geboortekaartje is verwerkt in de prijs van het uiteindelijke geboortekaartje. Ook uit milieuoverwegingen probeer ik het aantal individuele papieren proefkaartjes te beperken.

Als je geboortekaartjes hebt besteld, ontvang je natuurlijk wel een persoonlijke digitale proef van het geboortekaartje en – indien gewenst – een papieren proefkaart (meerprijs papieren proef €9,95). Zie voor meer informatie mijn werkwijze.


Geboortekaartjes algemeen 

Wat is biotop papier? 

Alle geboortekaartjes worden gedrukt op 300 grams Biotop papier. Biotop papier is een ongestreken papiersoort geproduceerd uit afvalhout.Het is chloorvrij gebleekt en daarom is het crèmekleurig.Het heeft een zachte, natuurlijke, luxe uitstraling. Wil je het papier in het echt zien en voelen, bestel dan een proefkaartje.

Kan ik het geboortekaartje ook op ander papier laten drukken?

Ja dat is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Geboortekaartjes aanpassingen 

Kan mijn poes / hond / oudste zoon of dochter ook op het geboortekaartje?

Ja dat is mogelijk. Op de pagina ‘geboren’ kun je hiervoor inspiratie opdoen. Aan het gebruik van reeds eerder gemaakte silhouetten of illustraties zijn geen extra kosten verbonden. Voor nieuw getekende silhouetten of illustraties wordt een meerprijs gerekend. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is en wat de eventuele meerkosten zijn.

Ik zie een leuk silhouet of leuke illustratie van een ander geboortekaartje, kan deze ook op mijn gewenste geboortekaartje?

Ja dat is mogelijk. Dit geldt ook voor silhouetten of illustraties die je ziet op de geboortekaartjes op de pagina ‘geboren’. Aan het gebruik van reeds eerder gemaakte silhouetten of illustraties zijn geen extra kosten verbonden. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is.

Ik zie een leuk geboortekaartje op de pagina ‘geboren’, kan ik deze ook bestellen?

Ja dat is mogelijk. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is.

Kan ik het geboortekaartje ook in een ander formaat bestellen?

Ja dat is mogelijk. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is en wat de eventuele meerkosten zijn.


Enveloppen 

Is het mogelijk om de enveloppen vooraf toegezonden te krijgen?

Enveloppen worden altijd standaard vooraf toegezonden. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Hoe zien de enveloppen er uit?

Je kunt kiezen uit de volgende enveloppen:

Gebroken wit met lichte structuur
De envelop is gemaakt van 120 grams gebroken wit papier en heeft een lichte structuurpersing ondergaan. De envelop heeft een gegomde puntklep. Deze envelop heeft een luxe uitstraling.

Gerecyclet kraft
Deze envelop is gemaakt van 100 grams recyclet bruin kraft papier. De kleur is vergelijkbaar met dat van een kartonnen doos. Hij heeft een gegomde puntklep. Deze envelop heeft een hippe, retro uitstraling en geeft een mooi contrast met het lichte papier van de geboortekaartjes.

Biotop 
Deze envelop is gemaakt van 120 grams gebroken wit / crèmekleurig Biotop papier.  Biotop papier is geproduceerd uit afvalhout en is chloorvrij gebleekt. De envelop heeft een gegomde puntklep. Deze envelop is van dezelfde papiersoort als de geboortekaartjes en heeft een mooie natuurlijke matte uitstraling.

Wit kalkpapier 


Deze envelop is gemaakt van wit / melkachtig, doorschijnend papier. Je ziet het geboortekaartje door de envelop heen en het is daarom leuk te combineren met confetti en een mooi etiket. De envelop heeft een rechte klep en een plakstrip. De adressen kun je het beste op een etiket schrijven.

Is het mogelijk om andere enveloppen te bestellen?

Ja dat is mogelijk. Omdat de standaard enveloppen goedkoper worden ingekocht door de grote aantallen, zullen hiervoor meestal meerkosten gerekend worden. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is en wat de eventuele meerprijs is.

 

 

© 2014 - 2021 stokwolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel