Sorteer op

planten & bloemenkaarten

Prachtige kaarten met wilde bloemen en huiskamerplanten

Ben je dol op bloemen en planten? In de collectie van Stokwolf vind je een uitgebreid aantal kaarten met prachtige illustraties van bloemen en planten. Met wilde bloemen en kruiden zoals kamille, venke en vergeet-me-nietje en potplanten zoals een geranium en een avocadoplant. De kaarten van Stokwolf zijn net kleine kunstwerkjes. Je kunt ze versturen, maar ook inlijsten of samen met geliefde foto's in een houten kaartenhouder plaatsen.

De illustraties op de kaarten zijn getekend met kleurpotlood of geschilderd met gouache of aquarel door Thalysia van Esch. Zij laat zich daarbij inspireren door haar directe omgeving. De meeste bloemen en planten die zij heeft gtekend komen uit haar eigen huis en tuin of heeft ze gevonden tijdens haar vakanties. 

Bloemen kaarten voor mooie en droevige momenten

Zoals een bos bloemen zijn bloemenkaarten geschikt voor elk moment. De kaarten van Stokwolf zijn kleurrijk en heel geschikt als kaart voor mooie, vrolijke momenten. Vanwege hun ingetogenheid zijn ze ook heel geschikt als troostkaart of condoleancekaart. Op de voorzijde van de kaart staat geen tekst en de achterzijde van de kaart is vrijwel leeg. Er is daarom veel ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Papierkwaliteit en milieu

Alle kaarten en prints van Stokwolf zijn digitaal gedrukt in Nederland op een fijne, gebroken witte papiersoort. Omdat dit papier ongestreken is, heeft het een zachte natuurlijke uitstraling en is het makkelijk om te beschrijven. Het papier is chloorvrij gebleekt, zonder optische witmakers en FSC-gecertificeerd.

Stokwolf verzendt haar pakketten vanuit Arnhem, zoveel mogelijk zonder plastic. Zo is het opvulmateriaal altijd van papier en wordt altijd papiertape gebruikt om de verpakking te sluiten.  Kijk op de pagina 'Stokwolf en het milieu' voor meer informatie.

Kerstkaarten met bloemen

Stokwolf houdt van planten en bloemen, dus op haar kerstkaarten staan ook vaak planten en bloemen! Soms bevat de kaart uitsluitend bloemen zoals 'kerstkaart Eilandbloemen' maar vaak zijn de bloemen onderdeel van de illustratie, zoals bij 'kerstkaart Huisje bessenboom'. Alle kerstkaarten in de collectie vind je op de pagina 'kerst en winter'. 

Wil je de kaarten van Stokwolf verkopen in je winkel?

Voor de verkoop aan winkels heeft Stokwolf een speciale Wholesale website. Daar kun je de gehele collectie vinden. Wil je graag een geboortekaartje met de bloemenillustraties van Stokwolf, ga dan naar de website Stokwolf-kaartenlab.nl. Daar kun je zelf je geboortekaartje aanpassen en samenstellen met de illustraties van Stokwolf.

© 2014 - 2024 stokwolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel