Sorteer op

vogelkaarten

Prachtige vogelkaarten met illustraties van vogels

Stokwolf heeft een zeer uitgebreide collectie vogelkaarten en deze breidt steeds verder uit! Van populaire tuinvogels, zoals het roodborstje, de merel, het pimpelmeesje en de heggemus, tot minder geliefde als het kauwtje en de zilvermeeuw. Daarnaast zijn er ook kaarten met illustraties van waddenvogels, zoals de drieteenstrandloper en de lepelaar. uilen en weidevogels.

Vogelkaarten uit Nederland

Alle illustraties op de vogelkaarten zijn geschilderd met gouache of aquarel door Thalysia van Esch. Zij is hiermee begonnen door elke vogel te tekenen die zij tijdens haar wandelingen tegen kwam. Inmiddels staan er ook vogels op de kaarten die ze ooit nog hoopt te zien.

Alle kaarten van Stokwolf worden digitaal gedrukt in Nederland op een prachtige, gebroken witte papiersoort. Dit papier is ongestreken waardoor het een zachte natuurlijke uitstraling heeft en makkelijk is om te beschrijven. Het papier is chloorvrij gebleekt, zonder optische witmakers en FSC-gecertificeerd.

Kerstkaarten met vogels

Ook zijn er op de kerstkaarten veel vogels te vinden, zoals het roodborstje en de staartmees. Soms bevat de kaart een portret van de vogel maar vaal zijn ze figuranten in de illustratie, zoals bij 'kerstkaart Huisje bessenboom'.

Vogelkaarten verkopen in je winkel

Wil je graag de kaarten van Stokwolf verkopen in je winkel? Ga dan naar de Wholesale website.

© 2014 - 2024 stokwolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel