Privacyverklaring Stokwolf

Versie 2, 25 mei  2018

Je privacy is voor mij van groot belang. Ik hou mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en dat ze altijd netjes worden gebruikt. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd wat ik bij mijn webwinkel www.stokwolf.nl allemaal doe met informatie die aan mij wordt verstrekt.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoudt, neem dan contact op met mij.

Afhandelen bestelling / ontwerpopdracht
Wanneer je bij een bestelling plaatst of ontwerpopdracht verstrekt, worden je persoonsgegevens gebruikt om deze netjes af te kunnen handelen. Je persoonsgegevens worden aan de bezorgdienst gegeven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens , geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres (voorzover deze verstrekt zijn. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens (voorzover deze verstrekt zijn). Deze zijn nodig vanwege het contract dat ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Of tot een jaar nadat een eventuele vervolgopdracht die uit deze vraag voortvloeit is afgerond. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. 

Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips, kortingen en informatie over mijn (nieuwe) producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.
Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien je je hiervoor hebt aangemeld. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maak ik gebruik van de diensten van Mailchimp. Met dit bedrijf heb ik een verwerkingsovereenkomst gesloten.

Je account
Je kunt voor de webwinkel een account aanmaken, waarop je kunt inloggen met een gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Ik bewaar deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat ik je makkelijker kan benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Het account kan op verzoek weer worden verwijderd. Het is ook mogelijk om zonder account in mijn webwinkel te bestellen.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Ik verstrek je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor mijn webwinkel of ontwerpopdrachten of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Ik werk met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht of je ontwerpopdracht af te ronden.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Voor het laten drukken en bezorgen van bestelde geboortekaartjes, verstrek ik je naw-gegevens en eventueel telefoonnummer aan de betreffende drukkerij. Deze geeft ze weer door aan de bezorgdienst die zijn voor de bezorging inschakelen.

In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Persoonlijke ontwerpopdrachten en geboortekaartjes
Op persoonlijke ontworpen kaarten en andere opdrachten, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten en rouwkaarten staan persoonsgegevens vermeld. De persoonsgegevens die je hebt verstrekt voor op het ontwerp worden tot 6 maanden na afronden van de opdracht bewaard. De ontwerpen (digitaal en op papier) met de persoonsgegevens bewaar ik voor mijn portfolio. Deze ontwerpen worden tevens op mijn website geplaatst, waarbij ik je persoonsgegevens en de achternaam van je kindje onzichtbaar maak. De voornaam en geboortegegevens van je kindje zijn wel zichtbaar. Je kunt mij te allen tijde vragen dit ontwerp niet (langer) op de website te plaatsen dan wel je persoonsgegevens uit de ontwerpen te verwijderen. Aan je verzoek zal ik altijd tegemoetkomen.

Cookies
Mijn webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van de webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Ik heb hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Ik laat Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer de webwinkel wijzigt, moet ik ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

•uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

•inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

•het laten corrigeren van fouten

•het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•intrekken van toestemming

•bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Stokwolf / Thalysia van Esch
Goeman Borgesiusplein 47
6821JB Arnhem
info@stokwolf.nl
0644926669

© 2014 - 2018 stokwolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.