Sorteer op

Wenskaarten met tekst

De hartgedachten van Eva & Lies + de verfijnde illustraties van Stokwolf

Deze kaarten zijn gemaakt tijdens een leuke samenwerking met Eva & Lies, die de prachtige teksten heeft gemaakt. De wenskaarten hebben een wat groter formaat dan de postkaarten van Stokwolf en zijn voorzien van een kraft papieren envelop.

Kaarten van de blije momenten uit het leven

Prachtig zijn de korte tekstjes van Eva & Lies op de zogenaamde 'Blij' kaarten, kaarten van momenten waar wij blij van worden. Het strand, lekker een avondje thuis, taart en de natuur. 

Troostkaarten

Een kaart met een mooie hartgedachte kan iemand zoveel troost geven. Het is heel fijn om een kaart met een toepasselijke tekst te ontvangen. Vogels geven mensen in moeilijke tijden vaak troost of doen hen denken aan een geliefde. Op de troostkaarten staan daarom prachtige, ingetogen vogelillstraties.

Inzichtskaarten

De inzichtskaarten bevatten levenswijsheden met een kleine knipoog, verteld vanuit verschillende dieren. Noortje Nijlpaard die toch heel blij met zichzelf is, Betsy boomklever is lekker graag thuis en Saartje stokstaartje ontdekt dat ze niks mankeert maar gewoon bijzonder en uniek is.


 

© 2014 - 2024 stokwolf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel